Karriärutveckling hjälper dig som chef

att bygga en engagerande kultur i linje med era mål.

Skulle du som chef ha lättare att föra konstruktiva karriärsamtal om du kände till dina medarbetares bakomliggande drivkrafter? Det är stor skillnad på hur en medarbetare SER på sin karriär och hur man KÄNNER för sin karriär. Genom Karriärmodellen från Decision Dynamics får både du och dina medarbetare ett bra underlag på bordet inför samtalet om framtiden. Karriärmodellen är EN del av iTURNs karriär- och utvecklingsprogram, men det finns mer, mycket mer.

Hur du ser till att dina medarbetare är i sin OAS!

Grunden för ett harmoniskt arbetsliv är enligt oss att vara i sin OAS. Harmonin infinner sig när du gör det du KAN och det du VILL, samtidigt som du gör det i ett SAMMANHANG där du trivs. Då uppstår din Optimala ArbetsSituation. Din OAS. OASen är en modell som är både enkel att ta till sig och kraftfull. Den är lätt för dig som chef att använda vid både utvecklande individuella samtal samt byggande av team. Lägger du därtill Decision Dynamics verktyg, Karriärmodellen, så får du ytterligare fördjupning och vägledning i att utveckla ditt team.

Karriärutvecklingsprogram som tar dig hela vägen i mål

Genom att kombinera våra seniora konsulters djupa kompetens med rätt verktyg och modeller i ett program så får du en skräddarsydd lösning där alla aspekter fångas upp. Detta är vårt mest framgångsrika sätt att lyfta våra kunder till nästa nivå. En annan viktigt hörnsten i vår leverans är den individuella coachingen. Den kan vara del av ett program, men den kan också vara en fristående insats. Vi hör ofta från våra klienter och beställare att värdet är stort av att ha ett externt bollplank i form av en coach.

Oavsett du som chef har behov av ett omfattande program eller en mindre insats så hittar vi rätt upplägg till dig. Låt oss börja med ett samtal så ser vi vart det leder oss. Helt enkelt.

Boka tid för kostnadsfri konsultation!

Vill du boka tid för en gratis konsultation så tveka inte att kontakta oss. Kanske du får en klarhet redan i samtalet som hjälper dig vidare? Kanske mynnar det ut i att du vill ha ett programförslag från oss? Eller ett klippkort med coaching?

Vi finns till ditt förfogande och gillar att arbeta nära våra kunder och se dem lyckas! 

Andra tjänster