HR Interim

KONTAKTPERSON
iTURN erbjuder dig seniora specialister och generalister inom HR-området och mycket mer än en tillfällig bemanningslösning. Vi möter dina behov av ett strategiskt och effektivt interimsstöd i samband med alla dina HR-processer. Vi erbjuder dig ett affärsnära stöd i såväl operativa som strategiska frågeställningar inom HR-området.

Det kan vara att du har ett tillfälligt behov, en arbetstopp, ett projekt eller befinner dig mitt i en förändringsprocess då du behöver tillföra extra kompetens och resurser inom HR-området.

I en mindre organisation kan det handla om att ni vill säkra att tillgång till HR-kompetens finns när detta behövs, ibland kallat ”HR-on demand”. Eller varför inte ha ett abonnemang på en HR-chef? I en större organisation kan det handla om att tillföra extra resurser eller specialkunnande i t ex specifika utvecklingsprojekt.

Genom en interimslösning får du tillgång till nya ögon, friskt blod och mycket erfarenhet som kan bidraga till din organisation snabbt. Ibland och kanske särskilt inom HR-organisationen blir det svårt att vara ”profet i sin egen stad”. Med en HR Interimslösning kan du lättare komma vidare och fokusera på andra viktiga frågor i din organisation.

A R U B A

HR Interim

Arbetsrätt och stöd i förhandlingar

Rekrytering inom hela HR-området

Rekrytering av HR-kompetens till bolagsstyrelser

Strategisk kompetensförsörjning

Kompetensbaserad rekrytering

Assessment Centers