iTURNs Karriärprogram

Nyheter

Datum

iTURNs Karriärprogram

Våra karriärprogram

iTURNs karriärprogram inom utveckling, omställning och outplacement innehåller praktiska, användbara och effektiva verktyg för en karriärprocess. Vi erbjuder full insyn i arbetsmarknadens mekanismer och rådande trender, vi kartlägger de mest effektiva strategierna för dig som individ och medarbetare och finns där och stöttar dig på vägen till målet.

Med våra konsulters långa och gedigna erfarenhet av att arbeta med människor i förändring förser vi dig med vedertagna metoder för formulering av en slagkraftig CV, ett personligt brev som sticker ut och en LinkedIn-profil som är professionell och stärker ditt personliga varumärke. Allt för att flytta fram dina positioner i den ständigt ökade konkurrensen på arbetsmarknaden.

En av våra framgångsfaktorer är vårt stora nätverk på arbetsmarknaden – t ex hos våra kunder inom olika verksamheter, på rekryteringsföretag och konsultföretag. Genom att öppna de dörrar vi kan hjälper vi till att öka dina möjligheter genom att skapa fler kontaktytor i din process – oavsett utveckling, omställning eller outplacement.