Arbeta hos oss

Det är viktigt för oss att våra konsulter har den kompetens och erfarenhet som krävs för att lyckas i sina uppdrag på bästa sätt. Det är också viktigt för oss att våra konsulter är engagerade och trivs i vårt Konsulthus. Det är nämligen bevisat att det finns ett direkt samband mellan engagemang, motivation, välmående, trivsel och prestation. Engagerade konsulter tar ett ansvar för både iTURNs framgång – och för kundens.

Vår värdegrund
Våra värdeord är Mod, Passion och Tillit. De vill vi skall finnas med och genomsyra allt vi säger och gör. Det kommer att avgöra om vi lever vårt varumärke i vardagen. Det är kundens upplevelse som räknas. Och kollegornas.

Våra tjänster
Vi erbjuder ett stort utbud av tjänster och utvecklingsmöjligheter inom våra tre verksamhetsområden IN, I och UT.

Att förnya, utveckla och förbättra våra tjänster och bidra till vår vision om att skapa ett positivt och hållbart arbetsliv är något som vi ständigt arbetar med. Våra konsulters gedigna kompetens och erfarenhet och deras brinnande engagemang för att bidra och göra skillnad hos våra kunder hör till våra absoluta styrkor. Vi söker därför kontinuerligt nya kollegor som vill utvecklas tillsammans med oss.

Arbetsmiljö och livskvalitet i fokus
Vi är ett modernt och utvecklingsinriktat konsultbolag som sitter i Malmös stolthet och landmärke, på 11e våningen i Turning Torso. Vår kultur är öppen och inkluderande, ärlig, transparent och förtroendefull, med tydliga förväntningar på att alla tar eget ansvar och initiativ samt bidrar till den gemensamma framgången. Vi uppmuntrar till kreativitet och nytänkande och firar framgångar tillsammans.

Låter det lockande?
Skulle du vilja vara med och bidra till iTURNs och våra kunders framgång?

Hör av dig till någon av oss så tar vi en fika och pratar mer.

Barbara Wennheden, VD iTURN