Välkommen till iTURNs och Handelshuset Hylén & Olssons frukostmöte

Frukostmöte fredagen den 12 april 2019 Omgiven av talanger – Kompetensförsörjning, engagemang och superchefer. Många hävdar att vi är omgivna av kompetensbrist och idioter. Vi vill hävda att vi lever i den största och mest potentiella talangexplosionen någonsin. Professor Rikard Larsson från Lunds Universitet och Decision Dynamics är gästtalare på vårt kommande frukostmöte. Han avslöjar det senaste inom engagemangs-, karriär- och ledarskapsforskningen och hur detta kan användas för att attrahera, upptäcka, utveckla och behålla talanger i större mångfald.

Vi kommer att tala om studier av ”superchefer” som lyckas hitta och utveckla mängder av nya talanger som kompletterar den mer traditionella talangförsörjningen.

Upptäck dina och andras mest engagerande drivkrafter och få insikt i hur mångfaldigt ledarskap och karriärutveckling kan bidra till bättre resultat och arbetsglädje.

Välkommen till iTURNs och Handelshuset Hylén & Olssons gemensamma frukostmöte fredagen den 12 april i Turning Torso, Lilla Varvsgatan 14 i Malmö.

Vi inleder med frukost och mingel kl 07.45. Föredraget startar kl 08.15 och är slut kl 09.30.

Antalet platser är begränsade. Anmäl dig snarast, dock senast den 5 april, via mail till info@iturnab.se

Seminariet är kostnadsfritt. En no show-avgift om 250 kr utgår om avanmälan inte skett senast 2 dagar före seminariet.

Varmt välkommen!