Stort engagemang för temat Engagemang

Går det att påverka engagemangsnivån i våra organisationer?

Det var frågan som professor Rikard Larsson, Lunds Universitet och medgrundare till Decision Dynamics skulle svara på vid dagens välbesökta frukostseminarium som iTURN bjöd in till.

Svaret är ett rungande JA!

– Om vi lyckas skapa medvetenhet i organisationen kring vad som engagerar och får våra chefer och medarbetare att inse och förstå att det finns fler karriärinriktningar än den traditionellt linjära.

– Om vi dessutom lyckas utmana våra medarbetare, oavsett funktion, kring deras individuella drivers så att de får en överensstämmelse mellan hjärna och hjärta, dvs vad de tror och vad de egentligen drivs av.

– Om vi ser till att skapa en samstämmighet mellan kultursynen och drivkrafterna i organisationen.

DÅ kan vi höja engagemangsnivån till en högre nivå än den nuvarande som enligt senaste studierna ligger på oroväckande 16 % i svenska organisationer idag.

Engagerade medarbetare känner arbetsglädje, är motiverade i sitt arbete, presterar högre, bidrar till att skapa ett bättre resultat – och mår bättre!

Vill du veta mer om hur du kan använda Decision Dynamics Karriärmodell i ditt arbete med att skapa ett engagerande ledarskap och medarbetarskap i din organisation? Välkommen att kontakta oss så berättar vi gärna mer.

Slutligen – stort TACK till er alla som kom till oss idag och bidrog till att det blev en inspirerande start på dagen!

Vi ses igen till hösten. Då samlas vi kring något nytt spännande ämne.