Nu har vi flyttat – från utsikt till insikt

Efter 10 fantastiska år i det skruvade tornet i Västra Hamnen, Turning Torso, är det dags för iTURN att vända blad och skriva ett nytt historiekapitel. Vi har nu flyttat in i ett spännande coworking-concept som ligger helt i tiden. STUDIO Malmö ligger i närheten av Malmö Universitet och Centralstation – och inte minst alldeles intill Malmös inre fyr. Från utsikt, till insikt. Helt enkelt.

Här kan vi navigera vidare och ta ut iTURNs nya riktning tillsammans med våra kunder för att kunna nå vår vision om det hållbara arbetslivet. Tryggt och säkert med ett Konsulthus med fyrljus som kan hjälpa våra kunder att navigera rätt.

United Spaces STUDIO erbjuder allt som krävs för ett modernt, kreativt och innovativt arbetsliv mitt i centrala Malmö. Självklart är det där vi vill vara, där vi kan arbeta – och samarbeta – med andra kreativa människor och företag.

Du är välkommen att komma och hänga med oss – så fort det är möjligt. Just nu har vi en enorm hänglängtan (visst är det ett fantastiskt ord, vi lärde oss det i veckan) men håll ut och håll i, för snart, snart kan vi ses IRL igen!

Barbara Wennheden

VD på iTURN