Executive Outplacement

Expertis inom Executive Outplacement

iTURN är ledande inom executive outplacement i Malmö och erbjuder skräddarsydda program för chefer i alla led och branscher. Vi har lång erfarenhet av att hjälpa chefer att navigera genom förändringar och hitta nästa steg i karriären.

Anpassade Outplacementprogram

Våra outplacementprogram är anpassade till både situation och individ. Programmens längd varierar från 3 till 24 månader, beroende på både individens och organisationens behov.

Ledarskapsutveckling

Outplacementprogrammet inkluderar extra moduler inom ledarskap, förändringsledning och kommunikation och retorik för att stärka chefernas kompetens och anpassningsförmåga.

Erfaret team av konsulter

Vi har ett team av erfarna konsulter med olika specialistkompetenser, som arbetar tillsammans för att erbjuda det bästa stödet genom hela outplacementprogrammet.

Stöd för medarbetare och chefer

Förutom att hjälpa chefer genom förändringar erbjuder vi även stöd för medarbetare som kan drabbas av uppsägningar. Vi erbjuder coaching och rådgivning för att hjälpa dem att hitta nya möjligheter och utvecklas i sina karriärer.

Brett nätverk och kontakter i Malmö

Våra konsulter har stora kontaktnät inom Malmö-regionens näringsliv, inom både search och rekrytering samt olika ledande befattningar. Detta ger oss möjlighet att öppna dörrar för de chefer vi arbetar med.

Eget företagande

För de chefer som vill starta eget bolag kan vi erbjuda rådgivning och stöd från våra erfarna konsulter inom företagande och affärsutveckling.

Onboarding efter ny tjänst

När en chef tillträder en ny tjänst erbjuder vi ytterligare samtal i form av onboarding, vilket ger stöd för att snabbt komma in i det nya arbetet och börja leverera resultat.

Kontakta iTURN för mer information

Om du vill veta mer om våra tjänster för executive outplacement i Malmö och hur vi kan hjälpa dig eller din organisation, kontakta oss på iTURN för att diskutera dina behov och hur vi kan erbjuda lösningar skräddarsydda för dig.

Är ni i behov av specialkompetens?

Kontakta oss så berättar vi mer om hur våra kompetensområden kan komma till nytta i er organisation.

ARUBA

Vi har stor erfarenhet av att arbeta med och implementera alla processer du behöver i din organisation inom ramen för ARUBA-modellen.

Assessment Centers

Assessment betyder utvärdering. Det finns flera olika assessmentverktyg på marknaden – personlighetsanalyser, färdighetstester, motivationstester och analyser som mäter individers drivkrafter och simuleringsövningar.

Engagemang

Gallups senaste engagemangsundersökning ”State of the Global Workplace” från hösten 2017 visar på att engagemanget minskar i våra organisationer.

Förändringsledning

Vi tror inte på förändring och förnyelse för sakens skull. Förändring är inte ett självändamål. Vi tror på förädling av det som fungerar.

HR Interim

iTURN erbjuder dig specialister och generalister inom HR-området och mycket mer än en tillfällig bemanningslösning.

Interim förändringsledning

Ibland räcker det inte att förädla, förstärka och finjustera. Kanske är en större organisationsförändring nödvändig där ni behöver se över er vision, mission, kultur och värdegrund.