iTURN fortsätter växa

Ytterligare en ny associerad partner, denna gång inom organisationsutveckling, ledar- och medarbetarutveckling

Vi säger välkommen till ytterligare en ny kollega på iTURN!

Camilla Persson brinner för utvecklings- och tillväxtfrågor och har en stark förankring i det skånska näringslivet. Hon kommer närmast från Svedala Kommun där hon var näringslivschef och dessförinnan från Lunds Tekniska Högskola, där hon hade en tjänst som avdelningschef och samverkansstrateg.

Camilla har en gedigen erfarenhet från utvecklings- och förändringsarbete i både privat, kommunal och statlig sektor med en speciell nisch mot regionala utvecklingsfrågor, kunskapsintensiva organisationer samt samhällsentreprenörsprojekt.

Fokus i iTURN kommer att vara att hjälpa våra kunder att skapa hållbara organisationsförutsättningar med ett starkt medledarskap i fokus. Ett medledarskap som bygger på engagemang, delaktighet, samverkan och framförallt ett stort egenansvar. Ett medledarskap som bygger på en ansvarskultur istället för en förlegad lydnadskultur.

Camillas egenutvecklade Holistiska Organisationsamodell (HOME) förutsätter ett medarbetarskap och ett ledarskap som rör sig utanför det traditionella. Medledarskapet har länge varit ett av våra fokusområden på iTURN. HOME-modellen står för de organisatoriska förutsättningar som behöver finnas på plats för att medledarskapet ska fungera fullt ut.

Tillsammans kommer vi att skapa ett bredare och helt unikt värdeerbjudande för våra kunder.

Medledarskap 2.0. Helt enkelt.

Nyfiken? Vi berättar gärna mer.