iTURN AB och Karera AB nya verksamhetspartners

Vi gifter oss!

Nja, kanske inte, men vi blir i alla fall särbos.

Skånska iTURN och Karera med sin bas i huvudstaden blir strategiska och operativa verksamhetspartners.
Vi känner oss alla mycket glada och förväntansfulla. Det är en oerhört viktig och spännande milstolpe för våra respektive verksamheter.

Partnerskap är viktigt för oss i alla våra relationer – med våra kunder likväl som med våra samarbetspartners och kollegor i branschen. Det handlar om att ha en gemensam värdegrund och en ömsesidighet vad gäller tillit och förtroende. Det handlar om kvalitet med kontinuitet, att ”göra tillsammans” för hållbara resultat och en långsiktig framgång. Då blir vi alla vinnare, du som kund och vi som leverantör.

Efter en längre tids givande och inspirerande dialog har vi nu alla sagt ett kraftfullt JA till en nära samverkan mellan våra bolag. Fördelarna för dig som kund är att du får tillgång till:

  • Ett brett tjänsteutbud och enhetliga arbetssätt gällande det mesta som rör organisation och ledarskap, utveckling likväl som avveckling.
  • Ökad tillgänglighet av kvalificerade resurser genom vår geografiska spridning, vilket är en fördel för dig med verksamhet på flera orter. Vi finns till för dig där du finns.
  • Vår breda och varierade kompetens och all vår samlade erfarenhet från att ha arbetat i olika branscher och företag, stora som små, på operativ likväl som på strategisk nivå samt inom privat liksom offentlig verksamhet.

Med det som bas kan vi möta dina behov av unika och anpassade lösningar. Vi har tillsammans mött tusentals människor och har nog hört det mesta som har med de utmaningar en organisation, dess chefer och medarbetare kan tänkas stå inför.

Vi vill gärna veta hur vi kan hjälpa dig skapa framgång och hållbara resultat i din verksamhet.

Hör av dig så berättar vi mer!

Hälsar
Barbara, Eva, Per-Åke, Annika, Gunilla, Anneli, Heléne, Marie – och Peter, som inte är med på bild.

Här kan du läsa mer om Karera www.karera.se