Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Självledarskap… vadå då?

juni 17, 2022/8:00 f m - 9:30 f m

Frukostseminarium 17/6 kl 8:00-9:30

Välkomna till denna inspirerande morgon på ett frukostseminarium tillsammans med iTURNs konsulter Barbara Wennheden och Håkan Björnqvist som vill fylla er med nya kunskaper och självreflektion.

Ni kommer att få tips, trix och konkreta verktyg i vardagen för både ert personliga och professionella självledarskap.

Arrangemanget görs i samarbete med United Spaces.

Självledarskap är ett begrepp som swishat förbi i våra flöden alltmer frekvent, nästan dagligen och speciellt under de senaste två åren. Alla pratar om självledarskap.

Men vad är självledarskap egentligen? Är det något nytt eller är det ytterligare ett management buzzword? Vad handlar det om, vad syftar det till, vad krävs och hur gör man egentligen, i vardagen?

På sätt och vis har vi ju alltid jobbat med vårt självledarskap. Vi fattar beslut varje dag som påverkar våra privatliv, våra relationer, vår karriär och vårt arbetsliv. Det är ingenting nytt i sig.

Det som möjligen är nytt är att det finns hyllmeter av forskning som visar att framgångsrika organisationer består av starka självledare – och då framför allt i tid av oro, förändring och kris. Då ställs det ännu högre krav på oss som medarbetare – oavsett vad det står på visitkortet – att kunna ta ansvar för det som händer i våra liv, hemma och på jobbet.

När: 17 juni 2022 Kl 8:00 – 9:30 (Föreläsningen börjar 8:30)

Kostnad: Utan kostnad men begränsat antal platser, först till kvarn gäller.

Plats: United Spaces, Nordenskiöldsgatan 24, Malmö

Anmäl dig här

OBS! Skulle du få förhinder så är det viktigt att du avbokar senast 24h innan!

iTURN är ett konsultbolag och ett av våra medlemsföretag på United Spaces. Deras arbetsområden är Människor – Kultur – Organisation i samspel med affärs- och verksamhetsnytta i fokus. iTURN bidrar till att skapa psykologiska miljöer för kreativitet, innovation och konkurrenskraft i organisationen – med fokus på människornas engagemang, oavsett vad det står på deras visitkort.

logotype iTURN

Detaljer

Datum:
juni 17, 2022
Tid:
8:00 f m - 9:30 f m
Evenemang Kategori:
Webbplats:
https://iturnab.simplero.com/page/256118