Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Från Konflikt till det Professionella Samarbetet

maj 19, 2022/8:15 f m - 9:00 e m

Vill du vara en fluga på väggen på iTURNs webbinarium och få tips, trix och verktyg för att kunna gå från Konflikt till ett Professionellt Samarbete?

Dag: Torsdagen den 19 maj kl 08.15 – 09.00

Plats: Digitalt via Zoom, du får länken efter att du har skickat in din anmälan.

Föreläsare: Barbara Wennheden och Håkan Björnqvist

Kostnad: Gratis

Bonus: Alla som anmält sig får efter seminariet ett protokoll via mail för att kunna börja tillämpa grunderna iTURNs arbetsmetod på egen hand.

Kortfattat om Det Professionella Samarbetet
Att ha medarbetare i konflikt medför ett energiläckage som påverkar hela din verksamhet negativt.

Enligt Dan Hasson, forskare vid Karolinska Institutet, leder det inte enbart till dålig stämning och sämre mående utan även till minskad prestation i organisationen – med hela 86%!

Har du en konfliktsituation i din organisation och behöver stöd för att kunna hantera den så kan ett första steg vara att delta i vårt kärnfulla webbinarium där du få konkreta tips och råd om hur du kan ta första steget mot ett Professionellt Samarbete.

Du har även stor nytta av det du får med dig i ett förebyggande arbete – för att hantera det där skavet i skon, innan det blir infekterat. Genom att ta tag i situationen innan den eskalerar och blir svårhanterad är mycket vunnet. I förstadiet till en konflikt uppstår ofta olika typer av ohövligt beteende som exempelvis att man exkluderar kollegor, svarar inte på mejl, bjuder inte in en viss kollega till det där mötet och ignorerar den som pratar.

Om du tar tag i situationen på ett tidigt stadium skapar du goda förutsättningar för ett högt välmående och ett högt engagemang på både team och individnivå – något som i slutändan skapar affärsnytta och lönsamhet för hela verksamheten.

iTURNs metod Det professionella Samarbetet kan användas både för att lösa upp en destruktiv konflikt och i ett förebyggande syfte – för att undvika att den uppstår.

Detaljer

Datum:
maj 19, 2022
Tid:
8:15 f m - 9:00 e m
Evenemang Kategori: