VÄLKOMMEN till ett spännande webbinarium där du får med dig en full take away-inspirationspåse med viktiga ingredienser för ett engagerande samspelet på distans i det nya normala.

Att leda sina medarbetare på distans – och leda sig själv på distans som medarbetare är egentligen inget bekymmer. Det är inget nytt ledarskap som krävs. Inte heller ett nytt medarbetarskap, Det är bara ett nytt sätt att utöva sitt virtuella ledarskap och medarbetarskap som krävs. Kommunikation är nyckeln till framgång. En kommunikation där dina sinnen spelar en avgörande roll.

Men vad ska du kommunicera? Och när? Hur behåller du motivationen och engagemanget i teamet när ni inte kan ses varje dag? Inte ens kanske en gång i veckan? Hur vet du som chef att dina medarbetare trivs och mår bra? Och hur vet du som medarbetare att du gör rätt saker?

Barbara Wennheden, VD på iTURN och Håkan Björnquist, seniorkonsult på iTURN skickar under detta webbinarium med dig en take away-inspirationspåse med fem ingredienser – och faktiskt 2 kryddor – för ditt distansledar- och medarbetarskap. Det enda du behöver göra sen är lägga till din personliga touch så har du en rätt som höjer distansledar- och medarbetarskapet i ditt team till skyarna.

Vill du vara en fluga på väggen i detta webbinarium?

Välkommen att anmäla dig genom att fylla i formuläret, så skickar vi en länk till seminariet. Det kommer någon dag innan det är dags.

Seminariet är en jubileumsgåva och därför kostnadsfritt.

torsdag, februari 11, 2021
09:00 — 10:00 (1h)

Digitalt

ANMÄL DIG HÄR