Artikel

Arkiv

Frukostseminarium på temat strategisk kompetensförsörjning för små- och medelstora företag

Säkra din kompetensförsörjning och var redo när konjunkturen vänder

Att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats och med rätt timing är en framtidsfråga och en avgörande framgångsfaktor för att ni skall lyckas nå era affärsmål och utveckla er verksamhet i rätt riktning så att ni får en positiv resultatutveckling. 

I takt med att ni utvecklar er verksamhet och växer blir det ännu viktigare med det interna lärandet. Dessutom kommer ni i den föränderliga värld som vi befinner oss i hela tiden behöva utveckla och förankra nya rutiner och arbetssätt. Därför behöver ni arbeta kontinuerligt med att skapa ett hållbart och långsiktigt engagemang och lärande i er organisation.

Men det är ju lättare sagt än gjort tänker ni. Vilka kompetenser kommer att behövas i framtiden och hur skall man göra för att hitta dem, attrahera dem och framförallt behålla dem? Det krävs ju en kristallkula till det. 

Strategisk kompetensförsörjning eller talent management som det också kallas, är det som får det att hända. 

På detta frukostseminarium, som erbjuds i ett samarbete mellan iTURN AB och Handelshuset Hylén & Olsson, kommer vi att både trendspana genom att titta i kristallkulan men också ge tips om var du börjar och hur du kommer vidare om du har fastnat i arbetet kring säkrandet av kompetensförsörjningen i organisationen. 

I detta seminarium vänder vi oss i första hand till dig i ledande befattning i ett litet eller medelstort företag, med 10-100 anställda. 

Seminariet äger rum torsdagen den 11 oktober i Turning Torso i Malmö

Vi börjar med frukost och mingel kl 07.45. Seminariet startar sedan kl 08.15 och är slut kl 09.30.

Antalet platser är begränsade. Anmälan gör du därför snarast och senast fredagen den 5 oktober för att säkra din plats till info@remove-this.iturnab.se

Seminariet är kostnadsfritt men en no show-avgift utgår om avanmälan inte skett senast 2 dagar före seminariet. 

Välkommen med din anmälan!